Consultatie ‘Beleidsregels informatieplicht’


Gepubliceerd op 5 juli 2021

De Kansspelautoriteit vraagt betrokkenen en geïnteresseerden te reageren op het concept van de ‘Beleidsregels informatieplicht’.

Vanaf 1 oktober 2021 is het met een vergunning mogelijk online kansspelen aan te bieden in Nederland. Vergunninghouders staan onder toezicht van de Kansspelautoriteit. Voor vergunninghouders geldt de verplichting om over ‘relevante wijzigingen, gedragingen en gebeurtenissen’ te rapporteren aan de Kansspelautoriteit. In de Beleidsregels informatieplicht is uitgewerkt wanneer vergunninghouders dit moeten doen en welke wijzigingen, gedragingen en gebeurtenissen dit zijn.

Reageren

Het is mogelijk om tot en met 13 augustus te reageren op het concept van de Beleidsregels informatieplicht. Waar mogelijk gebruiken wij de reacties bij het afronden van de Beleidsregels informatieplicht. Wij zullen zal niet inhoudelijk reageren op individuele reacties.

Bekijk de concept Beleidsregels informatieplicht (pdf, 103 kB) en reageer via TNK@kansspelautoriteit.nl. Vermeld graag ‘Consultatie informatieplicht’ als onderwerp.