Over ons


Kansspelen zijn een fact of life. Mensen hebben behoefte aan spelen, beleven er plezier aan of hopen er rijk door te worden. Er zijn echter ook risico’s aan kansspelen verbonden.

Onze strategie 2020-2024

Wij streven naar een wereld waarin kansspelen betrouwbaar zijn en aanbieders transparant. De speler wordt beschermd. Het spel is eerlijk en de winkansen zijn duidelijk. Er zijn geen gokverslaafden en geen illegale praktijken.

Bestuur, organisatie & samenwerking

Wij zijn een zelfstandig bestuursorgaan. Lees over onze organisatie, bevoegdheden en met wie wij nationaal en internationaal samenwerken om onze doelen te bereiken.

Werken bij

Werken bij de Kansspelautoriteit is werk dat ertoe doet. De kansspelmarkt is volop in beweging. Ook de Kansspelautoriteit ontwikkelt zich snel tot een organisatie die steeds meer digitaal en online opereert.

Publicaties

Wij publiceren nieuws, beleid, onderzoek, speeches & jaarverslagen.

Bescherming van persoonsgegevens

De Kansspelautoriteit gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens en houdt zich aan de regels in de Algemene verordening gegevensbescherming staan. Lees hoe wij omgaan met persoonsgegevens voor elk van onze doelen.

Woo-verzoeken

U kunt een zelfstandig bestuursorgaan zoals de Kansspelautoriteit een Woo-verzoek doen. Onze beslissing op deze verzoeken, inclusief de bijbehorende documenten, publiceren wij.