Len van der Sluijs neemt scriptieprijs in ontvangst


7 februari 2017

Len van der Sluijs, winnaar scriptieprijs Kansspelautoriteit 2016, nam op 7 februari 2017 zijn prijs in ontvangst uit handen van Jan Suyver, voorzitter bestuur Kansspelautoriteit. Van der Sluijs ontving €2.500,- voor zijn scriptie getiteld: 'Arbitrage opportunities in sports betting markets'.

Len van der Sluijs is afgestudeerd aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Universiteit van Amsterdam.

De prijsuitreiking vond tijdens een speciale bijeenkomst plaats. De organisatie van deze bijeenkomst lag in handen van de Kansspelautoriteit.

Waardevolle informatie

Voor de Master scriptie (pdf, 674 kB) gaf de beleidsrelevantie van de scriptie de doorslag. De auteur analyseert hoe aanbieders van sportweddenschappen om verschillende redenen van elkaar kunnen afwijken bij het aanbieden van de odds van de teams waarop gewed kan worden. Dit creëert voor consumenten de mogelijkheid tot arbitrage door tegengestelde weddenschappen bij verschillende aanbieders te plaatsen. De dynamiek die hierdoor ontstaat wordt via een door de auteur zelf opgesteld model geanalyseerd. Dit levert de Kansspelautoriteit waardevolle informatie op over de markt voor sportweddenschappen.

Nieuwe ronde nieuwe kansen: scriptieprijs 2017

Informatie over de inschrijving en voorwaarden voor deelname aan de Kansspelautoriteit scriptieprijs 2017 vindt u binnenkort op deze website.


scriptieprijs 2016

Download scriptie: Scriptie Len van der Sluijs (pdf, 674 kB)

Lees meer over de scriptieprijs Kansspelautoriteit

scriptieprijs 2016 Len van der Sluijs