Bibob-vragenformulier

Via het Bibob-vragenformulier en de meegestuurde documenten moet helderheid worden verschaft over de aanvrager van de exploitatievergunning. Ook wordt gevraagd naar de aanwezigheid van antecedenten. Wanneer wordt geweigerd het Bibob-vragenformulier in te vullen, te ondertekenen en  retour te sturen, stelt de Kansspelautoriteit de aanvraag buiten behandeling. Een al  verleende exploitatievergunning wordt ingetrokken.

Bij het Bibob-vragenformulier moeten een aantal bijlagen mee worden gestuurd: bij iedere vraag is aangegeven om welke bijlagen het gaat.

Het Bibob-formulier moet naast het aanvraagformulier exploitatievergunning worden ingevuld. Er zijn verschillende sets formulieren, afhankelijk van de vorm van de onderneming waarmee de speelautomaten worden geëxploiteerd. Er zijn aparte formulieren voor een eenmanszaak, een VOF en voor rechtspersonen, zoals een BV en NV.

Hulp nodig?

Een volledig en correcte aanvraag bespoedigt de behandelingstermijn van de aanvraag. Hulp nodig? Raadpleeg een (juridisch) adviesbureau of accountantskantoor.