Reactietermijn Marktvisie met drie weken verlengd

16 juli 2020

De Kansspelautoriteit (Ksa) geeft betrokkenen drie weken langer de tijd om op de Marktvisie kansspelen. Marktordening en markttoezicht vanuit de publieke belangen te reageren. Oorspronkelijk was de deadline 20 augustus 2020. Nu kunnen betrokkenen reageren tot 10 september 2020.

De reden hiervoor is dat verschillende betrokkenen de Ksa hebben verzocht in verband met de vakantieperiode later dan 20 augustus te mogen reageren. De Ksa geeft graag gehoor aan dit verzoek.

Ordening en toezicht

In de Marktvisie kansspelen presenteert de Ksa hoe marktordening en markttoezicht op de kansspelmarkt via instrumenten als vergunningverlening, regulering en voorlichting optimaal kunnen worden vormgegeven. Een algemene visie wordt toegespitst op de verschillende deelmarkten: loterijen, sportweddenschappen, casinospelen en kansspelautomaten, zowel fysiek als online. Hetzelfde geldt voor aanpalende sectoren (behendigheidsautomaten, games, sommige financiële producten).

Reageren?

Tot 10 september 2020 is er de mogelijkheid op het document te reageren. Reacties op de Marktvisie kansspelen kunnen gemaild worden naar info@kansspelautoriteit.nl o.v.v. ‘Consultatie Marktvisie’.