Een routebeschrijving

Komt u op bezoek bij de Kansspelautoriteit?

Adres:

Kansspelautoriteit
Rijnstraat 50
2515 XP Den Haag

Komt u met het openbaar vervoer:

Tram

De volgende trams stoppen op Den Haag CS: 2, 3, 6, 9, 10, 15, 16, 17.

Vanaf de uitgang Rijnstraat in het centraal station bij de tramhaltes de straat oversteken naar de Hoftoren, ingang Rijnstraat.

Bus

De volgende bussen stoppen op Den Haag CS: 5, 18, 22, 24, 28, 42, 43, 44, 45, 90, 91, 95, 134, 380, 382, 491. Alle bussen stoppen boven op het busplatform in het station. U loopt naar de beneden richting uitgang Rijnstraat.

Trein

Met de trein vanuit of via:

  • Rotterdam CS: vier maal per uur een directe verbinding naar Den Haag CS;
  • Utrecht CS : vier maal per uur een directe verbinding naar Den Haag CS;
  • Amsterdam CS: twee maal per uur een directe verbinding naar Den Haag CS en twee maal per uur een verbinding naar Den Haag CS met één keer overstappen op Leiden CS;
  • Zoetermeer: vier maal per uur een directe verbinding met Den Haag CS.

Meer informatie openbaar vervoer

Komt u met de auto?

Vanaf de A4 (Amsterdam), A12 (Utrecht) of A13 (Rotterdam): volg de borden Den Haag tot het einde van de Utrechtsebaan. Geen afslagen nemen, gewoon rechtdoor rijden. Bij de verkeerslichten linksaf de Zuid-Hollandlaan in. Bij de volgende verkeerslichten nogmaals linksaf, de Koningskade op. Na 350 meter rechtsaf de Korte Voorhout in en direct na 30 meter linksaf de Prinsessegracht in. U ziet dan al De Hoftoren liggen. Rechtdoor, de Herengracht oversteken, de Zwarteweg in.

Vanaf de N44 (Amsterdam): volg de borden Den Haag Centrum. Op de Zuid-Hollandlaan na de verkeerslichten linksaf de Koningskade op. Na 350 meter rechtsaf de Korte Voorhout in en direct na 30 meter linksaf de Prinsessegracht in. U ziet dan al De Hoftoren liggen. Rechtdoor, de Herengracht oversteken, de Zwarteweg in.

Meer informatie

Parkeren

De Kansspelautoriteit is gehuisvest in de Hoftoren in het centrum van Den Haag. Dit gebouw bevindt zich direct naast station Den Haag Centraal. Voor een bezoek aan ons kantoor adviseren wij u met het openbaar vervoer te reizen. Als u toch met auto komt, kunt u geen gebruik maken van de parkeergarage van de Hoftoren. In de directe omgeving van de Hoftoren is een aantal parkeergarages:

Q-Park Helicon
Zwarteweg 40, 2511 VS Den Haag

Q-Park Centraal Station New Babylon
Pr. Irenestraat 1, 2595 BD Den Haag

Q-Park Rijnstraat
Rijnstraat 8, 2515 XP Den Haag

APCOA PARKING Malieveld
Koningskade 1 bis, 2596 AA Den Haag

Houd wel rekening met enige minuten looptijd naar de Hoftoren.

Bezoekersprocedure

Bezoekers van de Kansspelautoriteit moeten zich aan de receptiebalie legitimeren aan de hand van een geldig identificatiebewijs. Dit conform de Wet Uitgebreide Identificatieplicht. Bezoekers met een Nederlandse nationaliteit kunnen zich identificeren met het paspoort, het rijbewijs of de Nederlandse identiteitskaart (voorheen Europese identiteitskaart).

Het is raadzaam de contactpersoon binnen de Kansspelautoriteit vóóraf de gegevens van de bezoeker door te laten geven aan de receptiebalie. Dat bespoedigt de procedure voor het verkrijgen van een toegangspas.


hoftoren